onsdag, oktober 12, 2005

Det oacceptabla fortsätter att ske...

Läste i dagens Expressen om en pojke som mobbades till döds!
Hur fan kan en skola nonchalera situationen på det sättet! Om det vore rektorns barn skulle han/hon säkerligen gjort ett jäkla ståhej över det hela och vidtagit omedelbara åtgärder. Det finns tydligen t o m skriftliga dokument på den verbala och fysiska misshandel och de tänkte man sekretessbelägga! Hur fan tom i huvudet får man vara! Förlåt, men jag blir så förbannad!
Det är en förälders mardröm att ens barn ska mobbas! Det är mobbaren som ska väck från skolan, inte en pojke som sköter sig och är ordentlig!
Jag kan bara beklaga föräldrarnas sorg, ingen av oss som inte har upplevt det kan nog förstå vidden av ångest och dåligt samvete som de måste dras med.
Alla ni föräldrar som har barn som blir utsatta för mobbing, stå på er, ge inte upp, era barn är underbara och fortsätt att kämpa för deras rätt. De är inte ni som ska flytta på er utan mobbarna! Ut med de bara, informera andra föräldrar om vad som pågår på skolan och vad ni går genom. Bilda nätverk, våga störa och var högljudda!
Barnen, snälla vänd er till era föräldrar och berätta hur ni mår, vad ni utsätts för. Era föräldrar älskar er mer än ni kan ana, deras hjärtan brister när man skadar er. Snälla inse att våga visa sårbarhet är starkt! Ni är underbara, kom alltid ihåg det!! Tonåren tar slut en dag, ni kommer få bra liv, men kom till oss så vi kan hjälpa er!
Ibland är svensken så rädd att öppna upp sig, men mobbing ska aldrig accepteras, så är det bara!

Kram och styrka till alla berörda,
en upprörd Isabella

Inga kommentarer: